Komende zaterdag stroomt het Bart Dekkerveld vol met oldtimers en met bewonderaars daarvan.
Komende zaterdag stroomt het Bart Dekkerveld vol met oldtimers en met bewonderaars daarvan.

Delfgauw: knallend einde feestweek

Actueel 2.137 keer gelezen

Met nog een paar dagen te gaan, nadert de feestweek in Delfgauw alweer bijna zijn einde. Alle activiteiten worden drukbezocht tot grote blijdschap van het Oranjecomité die hier ieder jaar weer veel energie en tijd insteekt. 

Er is een (kinder)bingo op vrijdag 3 mei en op zaterdag 4 mei zijn er  in de middag oldtimers en afsluitend is er in de avond een knallend optreden van Mad Man The Band.
Nieuw dit jaar is “Klassiekers Kieken”. Tientallen eigenaren van klassieke brommers, motoren, auto’s, vrachtauto’s en zelfs trekkers zullen deze dag te zien zijn op het Bart Dekkerveld. Ton Rodenburg heeft samen met verschillende vrijwilligers van het Oranjecomité deze nieuwe activiteit opgezet.

“Het wordt heel mooi. Liefhebbers die hun passie willen delen met de bezoekers en op de achtergrond een muziekje”, aldus Ton. Je kunt je nog steeds aanmelden via de website van het Oranjecomité.
Mad Men The Band maakte er vorig jaar een groot spektakel van met vlammen en een knallend goed optreden. Deze band gaat de feestweek in stijl afsluiten. Of je nu fan bent van rock, hip-hop, hardstyle, pop, metal of Nederlandstalig, Mad Men zorgt voor een avond vol muzikale verrassingen.

Uit respect voor Dodenherdenking zal de tent niet eerder opengaan dan 20:15. Entree is gratis en op basis van vol=vol. Zorg dat je er dus op tijd bij bent.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant