Netty en Hans van der Sman.
Netty en Hans van der Sman.

Toeteren voor gouden echtpaar Hans en Netty van der Sman

Actueel 2.795 keer gelezen

Het was een gezellig getoeter van jewelste vrijdag langs de Molenweg in Nootdorp. Zoals op bijgaande foto is te zien, werd het voorbij rijdend ‘publiek’ uitgenodigd om drie keer de claxon te beroeren en daarmee het gouden paar Hans van der Sman en Netty van der Sman-Van Dorsten geluk te wensen.

Vorige week hadden we in de Woonbijlage een verhaal over drie naast elkaar wonende gouden echtparen. Echtparen die een halve eeuw terug aan de Jasmijnhof zijn gaan wonen in een destijds gloednieuwe woning. De drie echtparen waren allemaal in maart 1974 getrouwd.
Ook het echtpaar Van der Sman heeft eerst aan de Jasmijnhof gewoond en naar verluidt zijn er nog meer gouden echtparen in de toen gloednieuwe wijk Vrouwtjeslant. Netty en Hans wonen sinds jaar en dag aan de Molenweg, waar Hans mooi de ruimte heeft voor zijn duiven. Het echtpaar is ook bekend van tientallen jaren vrijwilligerswerk bij de IJsclub Nootdorp. Met hun kinderen, kleinkinderen en overige familie en vrienden hebben ze vrijdag 26 april hun vijftigjarig huwelijk gevierd bij Grand Café 1837.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant