Afbeelding

Graaf Willem II VAC op alle fronten beter dan DSVP

Sport 696 keer gelezen

Pijnacker - De eerste tien minuten kon DSVP het nog wel bijbenen. Maar toen zette Graaf Willem II VAC even aan en dat leidde tot drie kansen. Een doelpunt kon niet uitblijven; de Graaf Willem-aanvaller zette druk en zijn teruggelegde bal werd koelbloedig ingeschoten, 1-0.

Kort daarna had het 1-1 kunnen zijn ware het niet dat Joey buitenspel stond. De 2-0 lag alweer snel daarna in het net, deze werd ingekopt door de rechtsback. DSVP probeerde het wel, maar een voorzet werd hoog overgeschoten. Zelfs een vrije trap rand het strafschopgebied leverde niets op. Ruststand: 2-0.

In de tweede helft werd het nog erger voor DSVP. Ze werden op bepaalde momenten geheel weggespeeld. Graaf Willem II VAC was in elke linie beter dan DSVP. Dit resulteerde dan ook in drie doelpunten; de mooiste was van de uitblinker die een gekrulde bal in de uiterste hoek liet belanden, 5-0. DSVP heeft nu veertien dagen de tijd om zich voor te bereiden op de wedstrijd thuis tegen Laakkwartier.

Verslag: Henk Brink
Foto’s: Wilco de Niet