RKDEO verliest van VELO

Sport 1.543 keer gelezen

Nootdorp - Afgelopen zaterdag speelde RKDEO in Wateringen tegen VELO. Ondanks een sterke start en enkele kansen, kon RKDEO niet op tegen de harde wind die dwars over het veld waaide. Hoewel RKDEO in de eerste helft de wind mee had, resulteerde dit niet in doelpunten, terwijl VELO vlak voor rust de leiding nam met 1-0.

Na de pauze zette RKDEO vol goede moed de jacht in op de gelijkmaker, die bijna kwam via een kans van Olaf Kramer. Tien minuten na de rust bracht een prachtige kopbal van verdediger Jack Doorschodt RKDEO op 1-1. Helaas wist VELO snel weer op voorsprong te komen en uiteindelijk zelfs uit te lopen naar 4-1.

Komende zaterdag is het Koningsdag in Nederland, en de week daarop is RKDEO vrij. De volgende competitiewedstrijd staat gepland op zaterdag 11 mei tegen Honselersdijk, waarbij punten en steun van de trouwe supporters zeer welkom zijn.