Afbeelding

“Elkaar ontmoeten en iets voor elkaar betekenen”

Actueel 1.364 keer gelezen

Op woensdag 24 april was er een gezellige bijeenkomst in de buurt Plan West in Nootdorp. Ruim 70 inwoners uit de buurt luisterden naar een leuke en interessante lezing van de Noitdorpsche Historiën. Er werden foto’s getoond van Plan West uit het verleden en mensen konden met elkaar in gesprek over verleden en heden onder het genot van een kopje thee en koffie met iets lekkers.

Picoo’s

De kinderen in de buurt renden druk heen en weer en speelden met Picoo’s, de eerste spelcomputer voor buiten die kinderen stimuleert om samen te bewegen - zonder scherm! Iedere deelnemer heeft een eigen controller, die onderling met elkaar in verbinding staan. Traditionele spelletjes - zoals tikkertje en verstoppertje - zijn in een compleet nieuw jasje gestoken.

Informele netwerken

De activiteit komt voort uit het project Informele netwerken wat in de buurt wordt uitgevoerd door SBJ SamenSterk, St Buurtzorg en de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het doel daarvan is dat mensen elkaar ontmoeten en leren kennen en uiteindelijk iets voor elkaar gaan betekenen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant