Het Bevrijdingsfestival werd afgesloten door de band Gold Vicious.
Het Bevrijdingsfestival werd afgesloten door de band Gold Vicious.

Gezellig Bevrijdingsmuziekfeest in het Emmapark

Actueel 901 keer gelezen

Dorps gezellig was het zondagmiddag en zondagavond bij het Bevrijdingsmuziekfeest van de Oranjevereniging Pijnacker in het Emmapark.

Excelsior speelde weer - een dag eerder ook al bij de Dodenherdenking in hetzelfde Emmapark - en ook het Shantykoor Schiehaven was van de partij. Daarna volgde de aloude formatie The Amazing Stroopwafels.

Zanger/voorganger Wim Kerkhof en zijn maten zien zichzelf als straatmuzikanten en gaan daarom uit principe niet op een podium staan. Het was op dat moment echter zodanig druk in het Emmapark dat veel mensen de muziek wel hoorden maar de muzikanten niet zagen. “De stroopwafels liggen daar ergens vooraan”, aldus een van de bezoekers die het wel best vond.

Bij de tweede act van The Amazing Stroopwafels die volgde op het mooie (podium)optreden van zanger Harold Zwart uit de Guyterband was er wat minder publiek en konden de liefhebbers behalve goed luisteren ook beter kijken.
Het muziekfeest werd lekker ruig afgesloten door de band Gold Vicious met in de frontlinie de Nootdorpse zangeres/gitariste Colinda van de Sande. Het festival duurde tot 22.00 uur.

Organisator Kees Hogervorst bedankte toen alle bands en optredenden van 5 mei en ook Koningsdag voor hun inzet en het publiek voor de komst en de toejuichingen. Vervolgens ging het Oranjeleger aan de slag om nog voor het einde van Bevrijdingsdag 5 mei het Emmapark in de gebruikelijke staat terug te brengen.

Daarmee waren de Oranjefeesten 2024 ten einde. De Oranjevereniging kijkt er positief op terug en heeft ook financieel een positief potje. Ook doordat het weer zowel op 27 april als op 4 en 5 mei perfect meewerkte! 

The Amazing Stroopwafels.
Veel belangstelling voor The Amazing Stroopwafels.
Zanger Harold Zwart zong zeer zuiver.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant